0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Mai multe poze

Roaba

Disponibilitate: In stoc

350,00 RON

Vizualizare de ansamblu rapida

Roaba profesionala avand cuva din polietilena de joasa densitate este alcatuita dintr-un cadru metalic prevazut cu doua picioare de sprijin, o ureche pentru fixarea prin intermediul unui ax a rotii din cauciuc pentru deplasare si manerele pentru manevrarea roabei si cuva realizata din polietilena de joasa densitate.
Sau

Detalii

Roaba avand cuva din polietilena de joasa densitate este alcatuita dintr-un cadru metalic prevazut cu doua picioare de sprijin, o ureche pentru fixarea prin intermediul unui ax a rotii din cauciuc pentru deplasare si manerele pentru manevrarea roabei si cuva realizata din polietilena de joasa densitate. Cuva este fixata la cadrul metalic prin intermediul mai multor suruburi cu saiba si piulita.

Caracteristici tehnice roaba:
1. Cuva:
- capacitate: 80 l
- material: polietilena de joasa densitate
2. Cadru roaba: metalic (profile laminate)
3. Roata roaba: cauciuc (camera + anvelopa), echipata cu rulmenti, dimensiunea roti de 400mm
4. Deschiderea intre manere: 560 mm
5. Dimensiuni de gabarit:
- lungime: 1490 mm
- latime: 700 mm
- inaltime: 650 mm

Domeniu de utilizare roaba:
Produsul are ca scop transportul pamantului,betonului, pietrisului, nisipului, mortarului, cimentului si a resturilor de materiale de constructii etc. fiind utilizata pe santiere (sau gospodarii) in cadrul lucrarilor de constructii, reparatii, modificari, restructurari, consolidari.

Garantii
Termenul de garantie este de 6 luni de functionare dar nu mai mult de 12 luni de la livrare
Durata normala de functionare este de 2 - 4 ani, conform HG 2139/2004 (cod clasificare 2.1.20.10)
Executantul va inainta odata cu livrarea produsului un document de certificare a calitatii, intocmit conform prevederilor legale in vigoare.