0256 224 832 / 0720 592 696

0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Servicii

Cum cumpar?

Comanda online
Pentru a comanda produsele dorite, esti rugat sa te autentifici folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi apasand butonul "Adauga in cos". Daca nu esti inca inregistrat, o poti face apasand link-ul "Creaza cont nou" din cadrul sectiunii din partea dreapta "Inregistrare". Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirma comanda apasand butonul "Trimite".

Comanda telefonica
Suna la numarul de telefon: 0720 592 696 sau 0256 224 832

Comanda prin e-mail
Trimite un e-mail cu denumirile produselor dorite, precum si datele tale de contact si adresa de livrare la contact@roabe-profesionale.ro. Un consultant te va contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor, precum si pentru lamurirea altor eventuale detalii.

Program de lucru : Luni-Vineri 09:00-18:00
Consultantii nostri iti vor raspunde la orice intrebare referitoare la disponibilitatea stocului, specificatiile tehnice sau plasarea comenzii, pentru a putea alege produsul care se potriveste cel mai bine cerintelor si nevoilor tale.


Cum platesc?

Ai la dispozitie mijloacele de plata care ti se potrivesc!
* plata ramburs: platesti in numerar la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea
* plata numerar, la sediul nostru
* plata prin ordin de plata sau virament bancar, atat pentru persoane fizice cat si juridice

Pentru a efectua transferul bancar informatiile necesare sunt:
S.C. WOMBAT SRL, CUI RO38270966, J35/3866/2017
Cont: RO56 BITR 0036 1008 3235 RO02, Banca: INTESA Sanpaola Bank


Plata la livrare se face in numerar, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.


Cum primesc produsele?

Email de confirmare
Dupa ce ai plasat comanda vei primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele furnizate pentru comanda.

Contact telefonic
Vei fi contactat telefonic de catre un operator pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Livrarea
1. In Timisoara clientul poate ridica produsele de la sediul nostru sau sa le primeasca la sediu cu ajutorul agentilor nostri.
2. Pentru livrarea in tara trasportul este asigurat prin curierat rapid.

Taxe de livrare
Taxa de ramburs se percepe de catre firma transportatoare numai in cazul in care doriti sa platiti numerar in momentul primirii produselor.
Livrarile in Timis se fac de catre curierii nostri si este perceputa o taxa de 5 RON.

Termenul de plata
1. Persoanele fizice pot realiza plata fie ramburs in momentul livrari, fie cu ordin de plata inainte ca marfa sa fie trimisa. Daca plata se realizeaza cu ordin de plata trebuie sa trimiteti o confirmare a platii pe email la: contact@roabe-profesionale.ro
2. Persoanele juridice pot realiza plata fie ramburs in momentul livrari, fie cu ordin de plata inainte ca marfa sa fie trimisa (in acest caz trebuie trimisa o confirmare a plati pe email la: contact@roabe-profesionale.ro), fie cu bilet la ordin sau fila cec (in acest caz termenul de plata este de maxim 30 zile).

Termenul de livrare
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.


Alte informatii

Conditii de returnare
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Receptia produselor returnate trebuie sa se realizeze in maxim 15 zile de la primirea acestora de catre beneficiar.
Wombat va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.